Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Bachlaan 17, Baarn € 309.000,-- k.k.

In een kindvriendelijke en zeer gewilde woonwijk gelegen, een royale MIDDENWONING met diepe op het zuiden gelegen achtertuin, schuur en achterom. Grondopp. 202 m2.

Banckertlaan 30, Baarn € 289.000,-- k.k.

Gelegen op loopafstand van scholen, het Cantonspark en het wandelpad langs de rivier de Eem, een goed onderhouden middenwoning met aangebouwde berging, eigen parkeerplaats en een diepe tuin op het zuiden. Grondopp. 139 m2.

Celebesstraat 33, Baarn € 315.000,-- k.k.

Aan een rustige laan gelegen, in een gewilde woonwijk uit de jaren dertig, op loopafstand van het Baarnse bos en winkels een royale MIDDENWONING met zonnige tuin met achterom en royale schuur over de volle breedte van de tuin. Grondoppervlakte 120 m2.

De Bark 24, Baarn € 225.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Met fantastisch vrij uitzicht over de weilanden naar de rivier de Eem, een royale maisonnette met dakterras aan de weilandzijde (zuidoost). De berging bevindt zich op de begane grond en een klein tuintje.

 
Eemweg 13, Baarn

Eemweg 13, Baarn € 447.500,--k.k.

Verkocht Op een mooie centrale locatie in Baarn, een volledig gerenoveerde helft van dubbel woonhuis met fraai aangelegde tuin, achter op het westen. Oprit en extra parkeerplaats in de voortuin, een grote garage met vliering en een carport. De carport kan tevens als loungeruimte gebruikt worden; is afsluitbaar met hek en tentdoek. De grondoppervlakte is 324 m².

[12 3 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: