Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

J.F. Kennedylaan 102, Baarn € 1.175.000,-- k.k.

Met vrij uitzicht over weide met oerossen, op loopafstand van de bossen rond Kasteel Groeneveld, een moderne en duurzame VRIJSTAANDE VILLA met fraai aangelegde tuin met vijverpartij en diverse zon- en schaduwrijke terrassen en een sfeervolle loungeruimte. Grondoppervlakte 510 m2.

Korenbloemstraat 14, Baarn € 250.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Aan een rustige straat gelegen HOEKWONING met aparte schuur (bouwjaar 1957) en later bijgebouwde grote garage. Een diepe zonnige tuin op het noordwesten en een

royale oprit. Grondoppervlakte 250 m2.

J.F. Kennedylaan 143, Baarn € 287.500,-- k.k.

Verkocht o.v. Zeer vrij gelegen aan het rustige en brede gedeelte van de Kennedylaan, op loopafstand van bos, scholen en winkelcentrum, een goed onderhouden uitgebouwde MIDDENWONING met mooi betegelde achtertuin op het zuiden, met achterom en ruime schuur. Grondopp. 151 m2.

Schoolstraat 41 Baarn € 324.000,-- k.k.

Bent u op zoek naar de sfeer en uitstraling van een huis uit het begin van de vorige eeuw, maar met de luxe en comfort van vandaag? Wilt u wonen ‘om de hoek’ van het gezellige centrum van Baarn, een leuke zonnige tuin en een energiezuinig huis? Kom dan deze woning bekijken!

 
Wagenaarlaan 19 Baarn

Wagenaarlaan 19 Baarn € 325.000,-- k.k.

Verkocht Met vrij uitzicht op de bostuin van buitenplaats Rusthoek, uniek gelegen aan een rustige groene laan in de aantrekkelijke Componistenwijk, een geheel gerenoveerde royale middenwoning met stenen schuur en fraai aangelegde, diepe tuin op het zuidwesten met achterom. Grondoppervlakte 199 m2.

[12 3 4  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: