Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Amalialaan 74, Baarn € 165.000,-- k.k.

Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, het NS station en de bossen, een op de 2e verdieping gelegen 2-kamer appartement gelegen aan de voorzijde van het gebouw met ruim balkon en een berging in de onderbouw.

Stationsplein 54, Baarn € 225.000,-- k.k.

Op uitstekende locatie gelegen, op loopafstand van het centrum, bos en met mooi uitzicht op plantsoen en het monumentale NS-station, een 2-kamer appartement met berging en royale garageplaats in het souterrain.

Stationsweg 60 Baarn € 260.000,-- k.k.

Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, bossen en en het NS-station, een royaal 3-kamer appartement met berging in de onderbouw en een royale garage v.v. elektrische deur op het achterterrein.

Nieuwstraat 23B, Baarn € 295.000,-- k.k.

Direct in het centrum gelegen, modern en licht 3-kamer appartement met een aan de achterzijde, rustig gelegen, royaal en zeer zonnig terras van 14 m2.

Schoolstraat 41 Baarn € 317.000,-- k.k.

Bent u op zoek naar de sfeer en uitstraling van een huis uit het begin van de vorige eeuw, maar met de luxe en comfort van vandaag? Wilt u wonen ‘om de hoek’ van het gezellige centrum van Baarn, een leuke zonnige tuin en een energiezuinig huis? Kom dan deze woning bekijken!

[12 3 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: