Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Zandvoortweg 218 Baarn € 365.000,-- k.k.

Op loopafstand van bossen, buurt winkelcentrum, scholen en niet ver van het NS-station, een sfeervol jaren dertig HOEKHUIS met GARAGE/HOBBYRUIMTE van 15 m2, zonnige tuin met achterom. Grondopp. 218 m2.

 
Schoolstraat 45 Baarn

Schoolstraat 45 Baarn € 439.000,-- k.k.

Verkocht Een klassieke vrijstaande villa, gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn en het NS station, Pekingtuin en Cantonspark. Dichtbij scholen, uitvalswegen en het bos.

 
Turfstreek 241 Soest

Turfstreek 241 Soest € 445.000,-- k.k.

Verkocht Op een mooie locatie gelegen, dichtbij natuurgebieden en uitgestrekte bossen, op loopafstand van scholen en winkels, een energiezuinig VRIJSTAAND WOONHUIS, met aangebouwde garage/berging met elektrisch bedienbare deur en een zolderberging.

d' Aulnis de Bourouilllaan 14, Baarn € 489.500,-- k.k.

Gelegen dichtbij scholen, op loopafstand van de winkels in het centrum van Baarn en het NS-station, in een mooie lommerijke laan, een karakteristiek vrijstaand woonhuis, gebouwd in 1928, met fraai aangelegde zonnige achtertuin.

 
Zonnehoeklaan 3 Baarn

Zonnehoeklaan 3 Baarn € 529.000,-- K.K.

Verkocht Uniek gelegen aan een verkeersluw laantje, een geschakelde semi-bungalow met een zeer veel privacy biedende achtertuin op het zuiden.

<<  1 [23  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: