Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.
 
Schoolstraat 45 Baarn

Schoolstraat 45 Baarn € 439.000,-- k.k.

Verkocht Een klassieke vrijstaande villa, gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn en het NS station, Pekingtuin en Cantonspark. Dichtbij scholen, uitvalswegen en het bos.

 
Turfstreek 241 Soest

Turfstreek 241 Soest € 445.000,-- k.k.

Verkocht Op een mooie locatie gelegen, dichtbij natuurgebieden en uitgestrekte bossen, op loopafstand van scholen en winkels, een energiezuinig VRIJSTAAND WOONHUIS, met aangebouwde garage/berging met elektrisch bedienbare deur en een zolderberging.

Eemweg 13, Baarn € 447.500,--k.k.

Op een mooie centrale locatie in Baarn, een volledig gerenoveerde helft van dubbel woonhuis met fraai aangelegde tuin, achter op het westen. Oprit en extra parkeerplaats in de voortuin, een grote garage met vliering en een carport. De carport kan tevens als loungeruimte gebruikt worden; is afsluitbaar met hek en tentdoek. De grondoppervlakte is 324 m².

Graafland 14, Laren € 450.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Op een uitstekende locatie, in een ruim opgezette, goed bereikbare woonwijk gelegen, een helft van dubbel woonhuis (bouwjaar 1955) met royale garage. Het woonhuis heeft een eigen oprit, een royale voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en de totale perceeloppervlakte is 347 m².

 
Zonnehoeklaan 3 Baarn

Zonnehoeklaan 3 Baarn € 529.000,-- K.K.

Verkocht Uniek gelegen aan een verkeersluw laantje, een geschakelde semi-bungalow met een zeer veel privacy biedende achtertuin op het zuiden.

<<  1 2 [34  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: