Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Prins Hendriklaan 96, Baarn € 1.595.000,-- k.k.

De zeer royale karakteristieke vrijstaande villa genaamd Zonnehove, is gelegen op een zeer gewilde en centrale locatie in Baarn, omgeven door een veel privacy biedende en goed op de zon gelegen tuin van totaal 1.420 m2.

Stationsplein 54, Baarn € 209.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Op uitstekende locatie gelegen, op loopafstand van het centrum, bos en met mooi uitzicht op plantsoen en het monumentale NS-station, een 2-kamer appartement met berging en royale garageplaats in het souterrain.

Zeelt 21, Amersfoort € 219.500,-- k.k.

Verkocht o.v. Gelegen op een mooie locatie in de parkachtige wijk Stadstuin (onderdeel van Nieuwland) waarbij alle bewoners eigenaar zijn van alle groenvoorzieningen. Dit hoek appartement heeft een iets andere indeling dan de tussenliggende woningen, zoals extra raampartijen aan de kopse kant  (niet aan de galerijzijde) en heeft daardoor meer privacy.

Julianalaan 2, Baarn € 1.395.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Vrijstaande monumentale villa omgeven door een privacy biedende zeer fraai aangelegde tuin van 1095 m2 met royale carport en aangebouwde garage.
De ruime achtertuin bestaat uit grote terrassen waarin zich ook een zwembad van 10 x 6 meter bevindt.

Ohmstraat 42, Hilversum € 450.000,-- k.k.

Verkocht o.v. In 1927 gebouwde multifunctionele zeer royale hoekwoning met garage met eigen oprit, vrije voortuin (met schuurtje) en knusse op het zuiden gelegen patiotuin aan de achterzijde. Inpandige werkruimte, thans kapsalon, met eigen ingang aan de Bellstraat. Grondopp. 214 m2.

<<  1 2 [34 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: