Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Schoolstraat 41 Baarn € 317.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Bent u op zoek naar de sfeer en uitstraling van een huis uit het begin van de vorige eeuw, maar met de luxe en comfort van vandaag? Wilt u wonen ‘om de hoek’ van het gezellige centrum van Baarn, een leuke zonnige tuin en een energiezuinig huis? Kom dan deze woning bekijken!

Van Neslaan 4, Baarn € 289.500,-- k.k.

Verkocht Gelegen op loopafstand van scholen, het Cantonspark, het wandelpad langs de rivier de Eem en een speelterreintje om de hoek, een goed onderhouden middenwoning met aangebouwde schuur en een goed aangelegde tuin op het zuidoosten. Grondopp. 124 m2.

Eemnesserweg 11, Baarn € 239.000,-- k.k.

Verkocht In het kleinschalig monumentale woonproject “de Houthof”, gelegen in het gezellige centrum van Baarn, een in 2014 gerealiseerde KOETSHUISWONING met eigen terras (zuid) aan het hofje aan de achterzijde en GARAGEPLAATS en BERGING in de parkeergarage

Zwanenweide 21, Baarn € 549.000,-- k.k.

Verkocht Met aan de achterzijde vrij uitzicht over de polder bij de rivier de Eem, een royale en moderne geschakelde hoekvilla (bouwjaar 1991), met een heerlijke tuin op het zuidoosten, brede oprit naar de houten garage/schuur (ca. 23 m2) en een inpandige werk- of kantoorruimte (voorheen garage). Grondopp. 277 m2.

Prins Hendriklaan 23, Baarn € 425.000,-- k.k.

Verkocht Op uitstekende locatie gelegen, op loopafstand van het centrum, bos en en het NS-station, een door “eigen” tuin omgeven 3-kamer parterre appartement met royale garage en twee parkeerplaatsen.

<<  1 2 3 [45  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: