Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met J

J.F. Kennedylaan 102, Baarn € 1.175.000,-- k.k.

Met vrij uitzicht over weide met oerossen, op loopafstand van de bossen rond Kasteel Groeneveld, een moderne en duurzame VRIJSTAANDE VILLA met fraai aangelegde tuin met vijverpartij en diverse zon- en schaduwrijke terrassen en een sfeervolle loungeruimte. Grondoppervlakte 510 m2.

J.F. Kennedylaan 143, Baarn € 287.500,-- k.k.

Verkocht o.v. Zeer vrij gelegen aan het rustige en brede gedeelte van de Kennedylaan, op loopafstand van bos, scholen en winkelcentrum, een goed onderhouden uitgebouwde MIDDENWONING met mooi betegelde achtertuin op het zuiden, met achterom en ruime schuur. Grondopp. 151 m2.

J.F. Kennedylaan 137, Baarn € 349.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Vrij gelegen aan het rustige en brede gedeelte van de Kennedylaan, op loopafstand van bos, scholen en winkelcentrum, een goed onderhouden uitgebouwde HOEKWONING met eigen oprit, brede tuin op het zuiden, met achterom en ruime schuur. Grondopp. 227 m2.

Javalaan 12 Baarn € 879.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Zzp-ers opgelet. Heerlijk woonhuis met royale werk- of praktijkruimte voor uw kantoor of bedrijf. Parkeren geen probleem. Hartje Baarn. Op loopafstand van centrum en station.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: