Diensten

Aankoop

Aankoop

U kunt mij meenemen naar een door u gevonden woning om de onderhandelingen te doen of u laat mij een passende woning zoeken en dan ga ik met alle bezichtigingen mee.

Verkoop

Verkoop

Het verkooptraject houdt meer in dan vaak gedacht wordt. Daar komen de cliënten achter die een internetmakelaar inschakelen. Het is fijn om te kunnen overleggen met je eigen makelaar in persoon, die de markt kent en niet met een doorgeefluik elders in het land. Dan kunnen ook meerdere mogelijkheden van bezichtigingsdagen worden besproken en zullen de daaruit voortkomende biedingen leiden tot de hoogste opbrengst voor de verkoper.

Graag leg ik alle commerciële extra’s aan u uit in een gesprek. Dan zult u zien wat de voordelen van mijn kantoor zijn! O.a. styliste, video’s, e-commerce e.d.

Taxatie

Taxatie

Voor de financiering van uw woning heeft u een taxatierapport, vaak gecertificeerd door het NWWI, nodig. Of u heeft een taxatie nodig bij een echtscheiding of na overlijden.

Ik zorg voor een compleet, snel en accuraat rapport. De kosten hangt af van een aantal zaken, bel mij even zodat we het door kunnen nemen.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: