Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Amalialaan 74, Baarn € 157.500,-- k.k.

Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, het NS station en de bossen, een op de 2e verdieping gelegen 2-kamer appartement gelegen aan de voorzijde van het gebouw met ruim balkon en een berging in de onderbouw.

Amalialaan 112, Baarn € 159.500,-- k.k.

Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, het NS station en de bossen, een op de 3e (bovenste) verdieping gelegen 2-kamer appartement (voor 50+) gelegen aan de westzijde van het gebouw met ruim balkon en een berging in de onderbouw.

't Jaagpad 17, Baarn € 195.000,-- k.k.

Vanuit de voordeur loop je zo op het wandelpad langs de rivier de Eem!

En dichtbij winkels en scholen gelegen, een 2-kamer parterre appartement met een vrije achtertuin (nw) met vijver en achterom.

Willem Barentszlaan 78, Baarn € 215.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Op loopafstand van het wandelpad langs de rivier de Eem, dichtbij winkels en het Cantonspark, een keurig onderhouden 3-kamer hoek-appartement, met royaal balkon (8 m2) op het oosten en een berging op de begane grond.

Mauvestraat 9, Baarn € 239.000,-- k.k.

Aan een rustige straat gelegen, in een gewilde woonwijk uit de jaren dertig, op loopafstand het centrum van Baarn, een sfeervolle MIDDENWONING met een zonnige plaats (en dakterras) met achterom en een aangebouwde schuur.

[12 3 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: