Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Amalialaan 46, Baarn € 238.000,-- k.k.

Op loopafstand van de winkels, het NS-station en de bossen, een keurig onderhouden 2-kamer hoek-appartement met royaal balkon, gelegen op de 2e woonlaag, met mooi uitzicht naar de Paaskerk en het centrum van Baarn. Bij dit appartement hoort een berging in de onderbouw. Mog. voor garage.

Diepenbrocklaan 18, Baarn € 350.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Met vrij uitzicht op het plantsoen, speelweide en het Hoge Bos aan de overzijde, op loopafstand van de bossen rond Kasteel Groeneveld, een speels uitgebouwde middenwoning met voortuin, achtertuin op het oosten, schuur en achterom. Grondopp. 130 m2.

Dotterbloemlaan 41, Baarn € 389.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Aan de Dotterbloemlaan staat deze woning te koop met maar liefst 4 slaapkamers, een grote doorzonwoonkamer en een nette moderne keuken en badkamer. Het huis is goed onderhouden en kijkt uit op een groenstrook.

Dotterbloemlaan 65, Baarn € 395.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Met uitzicht over een grote vijver, heerlijk aan de buitenrand van Baarn gelegen, met wandelmogelijkheden langs de Eem, vlakbij het Baarnse bos, winkels en scholen, een royale hoekwoning met grote tuin (met zon en schaduwterras) op het noordoosten en een flinke schuur. Grondopp. 182 m2.

Zoutmanlaan 5, Baarn € 425.000,-- k.k.

Royale en goed onderhouden middenwoning met diepe tuin op het zuidwesten, zeer vrij gelegen met aan de voorzijde een plantsoen en achter fraai uitzicht op monumentale bomen, dichtbij het Cantonspark, centrum, scholen en uitvalswegen.

 

[12 3 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: