Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Amalialaan 36, Baarn € 1.050,-- per maand

Op loopafstand van de winkels, het NS-station en de bossen, een recent gemoderniseerd 2-kamer appartement met zonnig balkon aan de voorzijde op het oosten, gelegen op de 1ste verdieping. Bij dit appartement hoort een berging in de onderbouw.

Kortenaerlaan 29, Baarn € 275.000,-- k.k.

Verkocht o.v Aan de rand van Baarn, aan een parallelweg en op loopafstand van de Eem ligt deze ruime 3-kamer maisonnette (1980) met zonnig terras op het zuidwesten. Vrij uitzicht naar paardenweide.

 

Madurastraat 5, Baarn € 335.000,-- k.k.

Onder bod. In een gewilde woonomgeving, dichtbij het centrum en bos, een gerenoveerde middenwoning met aangebouwde berging, knusse patiotuin met achterom. Grondopp. 71 m2.

Piet Heinlaan 46, Baarn € 375.000,-- k.k.

Onder bod. Met vrij uitzicht over plantsoen naar het Cantonspark, dichtbij scholen, het wandelpad langs de rivier de Eem en het centrum van Baarn, een goed onderhouden uitgebouwde middenwoning met diepe tuin op het zuiden, royale schuur en achterom. Grondopp. 134 m2.

Schoolstraat 6, 6a Baarn € 585.000,-- k.k.

Onder bod. Verrassend meer dan half vrijstaand. Een oase, een romantisch ommuurde tuin op het zuiden met diverse zitjes, begrenst door een bijzonder charmante en karakteristieke woning uit 1889 en een multifunctioneel bijgebouw voor eigen gebruik. Deze omslotenheid doet denken aan een hofjeswoning zoals je die in de grote steden aantreft!

[12 3 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: