Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Gerard Doulaan 40, Baarn € 175.000,-- k.k.

Een mooi gerenoveerd 3-kamer appartement (v.h. 4 kamers) gelegen op de 1ste verdieping, met 2 balkons, een via het trappenhuis bereikbare royale zolderruimte en berging in het souterrain.

Mauvestraat 9, Baarn € 225.000,-- k.k.

Aan een rustige straat gelegen, in een gewilde woonwijk uit de jaren dertig, op loopafstand het centrum van Baarn, een sfeervolle MIDDENWONING met een zonnige plaats (en dakterras) met achterom en een aangebouwde schuur.

Stationsweg 58, Baarn € 249.000,-- k.k.

verkocht o.v. Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, bossen en het NS-station, een royaal 3-kamer appartement met balkon op het zuiden en een berging in de onderbouw.

 

Amalialaan 120, Baarn € 275.000,-- k.k.

In de directe nabijheid van het gezellige winkelcentrum van Baarn, het NS-station en de bossen, op de derde (bovenste) verdieping gelegen volledig gerenoveerd 3-kamer appartement met balkon aan de voorzijde van het complex. De berging en garageplaats bevinden zich in het souterrain.

Nieuwstraat 23B, Baarn € 289.500,-- k.k.

Direct in het centrum gelegen, modern en licht 3-kamer appartement met een aan de achterzijde, rustig gelegen, royaal en zeer zonnig terras van 13 m2. Gelegen op de 2e verdieping (dus geen bovenburen). Het gebouw is modern (in 2001 gebouwd), heeft geen lift, dus lage servicekosten van € 90,-- per maand.

[12 3 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: