Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Vincent van Goghstraat 7, Baarn € 289.000,-- k.k.

Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn en diverse basisscholen, een karakteristieke middenwoning (bouwjaar 1933) met aangebouwde berging en patiotuin op het zuiden (met achterom). Grondopp. 85 m2.

Prof. Buyslaan 72, Baarn € 325.000,-- k.k.

Dichtbij bossen, scholen en niet ver van het centrum van Baarn, een hoekwoning met diepe achtertuin met schuur en aan de voorzijde in de tuin een eigen parkeerplaats. Grondopp. 238 m2.

Doormanlaan 10, Baarn € 395.000,-- k.k.

Gelegen in een wijk met veel jonge gezinnen, verschillende speeltuintjes en met een verkeersluw achterom. Op loopafstand van het wandelpad langs de rivier de Eem, dichtbij het Cantonspark, centrum en scholen, een royale hoekwoning met tuin op het zuidwesten, garage en schuur. Grondopp. 171 m2.

Meervalweg 11, Eemnes € 399.000,-- k.k.

Met uitzicht over de weilanden, aan de rand van het Gooi gelegen, zeer centraal tussen Amsterdam, Utrecht en Almere, een levensbestendige middenwoning met op de parterre een royale slaapkamer en badkamer, waardoor er het gevoel is in een (semi) bungalow (of appartement) te wonen. Ideaal voor 50-plussers, of mensen die geen trap kunnen lopen.

Zandvoortweg 35, Baarn € 459.000,-- k.k.

Onder architectuur gebouwde, fraai vormgegeven vrijstaande woning, met royaal dakterras en 2 patio’s, achterom naar de berging, voortuin met parkeerplaats op eigen terrein. Grondopp. 135 m2.

[12 3 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: