Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Uytenbosch 25, Baarn € 445.000,-- k.k.

In het unieke woonpark Uytenbosch, omgeven door uitgestrekte bossen, dichtbij het centrum van Baarn en het NS-station een royaal en speels appartement op de eerste (bovenste) verdieping en deels boven onderdoorgang gelegen, met een groot en vrij terras op het zuiden van 30 m2.

Eikenlaan 1, Lage Vuursche € 449.000,-- k.k.

Deze perfekt gemoderniseerde helft van dubbel ligt om de hoek bij de Dorpsstraat, het levendige hart van Lage Vuursche. Heel vrij en rustig gelegen. Doordat er gratis vergunningparkeren voor bewoners en hun gasten is in de Eikenlaan; heeft u geen hinder van auto’s van bezoekers aan Lage Vuursche. Binnen 3 minuten loopt u het bos in

Zuidereind 10, Baarn € 585.000,-- k.k.

Met het mooiste uitzicht over de uitgestrekte weilanden van de Eempolder, onderdeel van het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland en aan de achterzijde over de rivier de Eem, is dit vrijgelegen woonhuis te koop met een riante tuin (totale grondopp. 1.598 m2).

Bachlaan 58, Baarn € 619.000,-- k.k.

Fraai gelegen in de gewilde muziekbuurt, op 3 loopminuten van de uitgestrekte bossen en park rond Kasteel Groeneveld, een zeer royale helft van dubbele villa met dubbele garage (27 m2), grote achtertuin en voortuin met vijverpartij. Oprit voor meerdere auto’s (Grondopp. 459 m2).

Eemnesserweg 26-4, Baarn € 625.000,-- k.k.

Aan de voorzijde - op de tweede verdieping - gelegen in het moderne en luxe Legemaat Staete, een zeer royaal 3-kamer appartement (128 m2) met serre-balkon (zuid/zuidoost) en Frans balkon (zuid/ zuidwest), eigen parkeerplaats en een berging in de onderliggende parkeergarage.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: