Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Schaepmanlaan 67, Baarn € 499.000,-- k.k.

Onder bod. Heeft u een kleinere koopwoning in Baarn (of directe omgeving) dan is inruil zeker bespreekbaar. Met uitzicht op plantsoen, een royaal uitgebouwde hoekwoning met flinke tuin rondom en een aangebouwde garageberging. Door deze aanbouw van 18 m2 en de 2e badkamer op de parterre kan deze woning mogelijk voor meerdere woondoeleinden gebruikt worden (zoals zorg of praktijk aan huis). Grondopp. 250 m2.

 

Molenweg 43, Baarn € 839.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Op een rustige en mooie locatie in Hoog Baarn met een royale tuin op het zuiden, een uitgebouwde twee-onder-een kap villa met vrijstaande garage.Grondopp. 405 m2

Julianalaan 3, Baarn

Verkocht. Karakteristieke vrijstaande villa, gelegen op een perceel van bijna 3.000 m2, volledig omzoomd door bomen, rododendrons en ander groen op loopafstand van NS-station, centrum, scholen en bos. Villa “De Berken” is in 1910 gebouwd voor 3 zussen en altijd in de familie gebleven. De authentieke sfeer die deze unieke villa uitademt doet denken aan tijden van vroeger. Op wat moderniseringen na, is er vrijwel niets gewijzigd aan het oorspronkelijke ontwerp van architecten Rigter en Van Bronkhorst.

't Schepeltje 2, Laren NH € 795.000,-- k.k.

Verkocht Met vrij uitzicht over de beschermde landbouwakker door de stichting Oude Landbouwgewassen Laren, een goed onderhouden en uitgebouwde helft van dubbele villa met garage/berging en achtertuin op het (zuid)westen. Grondopp. 315 m2.

Gaslaan 67, Baarn € 550.000,-- k.k.

Verkocht. Vlakbij het Maarschalksbos, centrum, scholen en NS-station gelegen, een vernieuwde en uitgebouwde helft van dubbel woonhuis (bouwjaar 1931) met fraai nieuw aangelegde tuin op het zuiden. In het bijgebouw is een kantoorkamer van 13 m2 gerealiseerd (2021). Grondopp. 200 m2.

<<  1 [23 4  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: