Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Heemskerklaan 10, Baarn € 925.000,-- k.k.

Vrijheid, licht, sfeer en ruimte!

Op een mooie locatie in Baarn gelegen, op loopafstand van het Cantonspark, scholen, de rivier de Eem en dichtbij het centrum en de bossen, een karakteristieke helft van dubbele villa, fantastisch uitgebouwd in 2011 en met een heerlijk diepe en privacy biedende tuin op het zuidwesten. In de tuin staat een vrijstaande houten schuur en er is een achterom.

Kettingweg 33, Baarn € 1.089.000,-- k.k.

Karakteristieke villa - op loopafstand van bos, station en centrum – tuin op het zuiden.

Aan een mooie brede boomrijke laan, in het geliefde Pekingpark gelegen, een royale twee-onder-een kap villa met royale voortuin en diepe achtertuin tuin op het zuiden, oprit en garage. Grondopp. 337 m2.

Van Reenenlaan 3 Baarn € 1.395.000,-- k.k.

Gelegen in een villawijkje grenzend aan het Roosterbos, een onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa met dubbele garage.

Omgeven door een riante tuin met diverse terrassen, een sauna en aparte bergschuur. Grondopp. 1.049 m2.

Sumatrastraat 1, Baarn € 869.000,-- k.k.

Verkocht Een pareltje tussen centrum en bos. Enerzijds loft en anderzijds villa.
Vrijstaande, verrassend ruime en slim vormgegeven villa met bijzondere accenten. De woonkeuken en studeerkamer zijn gelegen aan de voorzijde. Centraal in het langwerpige pand is de riante loft-achtige living van ca. 65 m2 gesitueerd. De 4,10 m hoge vide zorgt hier voor een speelse lichtinval en een uitstekende akoestiek. Aan de achterzijde bevinden zich op de begane grond de badkamer en de masterbedroom. Via twee trappen in het voor- en achterhuis zijn de overige drie slaapkamers bereikbaar.

 

Anthony van Dijcklaan 47, Baarn € 349.500,-- k.k.

verkocht Instap klaar hoekappartement met loungeruimte en tuin.
Een gemoderniseerd 3-kamer appartement, gelegen op de parterre, met een fraaie tuin met groot zonnig terras, overkapte loungeruimte met buitenkeuken, vrijstaande schuur en achterom d.m.v. een elektrische roldeur afgesloten (ideaal voor motorrijder).

<<  1 [23 4 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: