Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Piet Heinlaan 46, Baarn € 375.000,-- k.k.

Verkocht Met vrij uitzicht over plantsoen naar het Cantonspark, dichtbij scholen, het wandelpad langs de rivier de Eem en het centrum van Baarn, een goed onderhouden uitgebouwde middenwoning met diepe tuin op het zuiden, royale schuur en achterom. Grondopp. 134 m2.

Schoolstraat 6, 6a Baarn € 585.000,-- k.k.

Verkocht Verrassend meer dan half vrijstaand. Een oase, een romantisch ommuurde tuin op het zuiden met diverse zitjes, begrenst door een bijzonder charmante en karakteristieke woning uit 1889 en een multifunctioneel bijgebouw voor eigen gebruik. Deze omslotenheid doet denken aan een hofjeswoning zoals je die in de grote steden aantreft!

Spoorstraat 25, Baarn € 535.000,-- k.k.

Verkocht Met het gezellige centrum van Baarn om de hoek en op loopafstand van het NS-station, een royaal en modern 3-kamer appartement (woonopp. 110 m2) op de 2e verdieping gelegen met 2 balkons (ieder 5 m2) en een inpandige garage (18 m2) op de begane grond.

Stille verkoop, Baarn € 996.000,-- k.k.

Verkocht. Gelegen aan de zeer gewilde, lommerijke Ferdinand Huycklaan, een van de 17 karakteristieke witte villa’s (helft van dubbel, grote type) welke zo bepalend zijn voor de romantische sfeer van deze laan. De villa is gebouwd omstreeks 1920 in “Cottagestijl”, in 2002 grondig gerenoveerd en aan de achterzijde, in lijn met de oorspronkelijke bouwstijl, voorzien van een aanbouw die ruimte biedt aan de royale woonkeuken en een ‘tuinkamer’ met openslaande deuren naar de op het zuidwesten gelegen diepe tuin. Grondopp. 510 m2.

Tromplaan 46, Baarn € 695.000,-- k.k.

Verkocht Gelegen in een zeer gewilde woonwijk, dichtbij scholen, het centrum en het Cantonspark, een karakteristieke helft van dubbele villa (bouwjaar 1907), met royale voor-, zij- en achtertuin en een apart bijgebouw (ideaal voor werken aan huis, hobby, au pair of mantelzorg).

 

<<  1 2 [34  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: