Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Bilderdijklaan 29, Baarn € 1.595.000,-- k.k.

Verkocht Rust, groen, super locatie, modern, bijna 1.000 m2 tuin, achter zuidwest! Op de meest ideale en rustige locatie in Baarn gelegen, aan een idyllisch pleintje met een vijver en fontein, dichtbij centrum, scholen, station en bos, staat deze volledig gerenoveerde en verbouwde vrijstaande villa, omgeven door een zeer vrije, zonnige tuin met meerdere terrassen, eigen hockey/tennisveld met dug-out, schommels, een trampoline, dubbele parkeerplaatsen (met eigen laadpaal), aangebouwde berging en achter in de tuin een vrijstaand bijgebouw. Perceeloppervlak 974 m2.

Corn. de Ruijterhof 16, Baarn € 875.000,-- k.k.

Perfecte afwerking, uitgebouwde hoekvilla met zuidtuin!
Verkocht  In een rustig hofje, bestaande uit 24 wit-gekeimde villa’s, gelegen op 2 minuten loopafstand van het centrum, scholen om de hoek, een volledig gemoderniseerde en uitgebouwde hoekvilla met een woonoppervlakte van 143 m2, exclusief grote multifunctionele kelder van 15 m2, bergvliering en garage van 17 m2.

De Boeier 12, Baarn € 795.000,-- k.k.

Verkocht Koopruil met kleinere woning in Baarn of omgeving (tot ca. € 450.000,--) is bespreekbaar! In een rustige woonwijk gelegen, met het wandelpad langs de rivier de Eem om de hoek en aan de voorzijde vrij uitkijkend over vijverpartij en treurwilg, een zeer royale helft van dubbele villa met diepe achtertuin op het zuiden. Door de hoekligging is er veel vrijheid en ruime parkeergelegenheid voor de garage. Grondopp. 385 m2.

Eemborg 413, Baarn € 325.000,-- k.k.

Verkocht Het mooiste uitzicht van Baarn, over de weilanden naar het Eemmeer en over het groene Baarn, met een zuidbalkon en lift, een volledig gemoderniseerd 3-kamer appartement, gelegen op de bovenste verdieping van het complex.

Prof. Drionlaan 6, Baarn

Prof. Drionlaan 6, Baarn € 495.000,-- k.k.

Verkocht. Zoekt u een perfect gerenoveerde eengezinswoning aan een rustige laan vlakbij bos en niet ver van het centrum?

Deze royale eengezinswoning heeft een fraai aangelegde voor- en achtertuin met flinke schuur en een overkapte buitenruimte met jacuzzi-, internet- en gasaansluiting.

<<  1 2 [34 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: