Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Jacob van Lenneplaan 45, Baarn € 495.000,-- k.k.

Rond 1830 stond er een korenmolen schuin achter deze woning en van die tijd dateert dit molenaarshuis, dat rond 1930 verbouwd is tot een dubbel woonhuis. Het is een zuidelijke helft van dubbel woonhuis met grote dubbele garage en een zeer royale en zonnige tuin. Grondopp. 610 m2.

Tromplaan 9a, Baarn € 575.000,-- k.k.

Slapen op de begane grond of werken aan huis? - Creëer uw eigen appartement, kangeroewoning of kantoor/praktijkunit -Op uitstekende locatie gelegen, in een gewilde woonstraat, een karakteristieke helft van dubbel woonhuis met garage en een zeer royale, breed uitlopende tuin, die aan de achterzijde bereikbaar is via de Zoutmanlaan. Het geheel wordt omsloten door fraaie bomen en door grote tuinen van omliggende villa’s. Grondopp. Ca. 566 m2.

Bachlaan 58, Baarn € 625.000,-- k.k.

Fraai gelegen in de gewilde muziekbuurt, op 3 loopminuten van de uitgestrekte bossen en park rond Kasteel Groeneveld, een zeer royale helft van dubbele villa met dubbele garage (27 m2), grote achtertuin en voortuin met vijverpartij. Oprit voor meerdere auto’s (Grondopp. 459 m2).

Kapelstraat 1, Baarn € 685.000,-- k.k.

Onder bod. Met het gezellige centrum van Baarn en de Pekingtuin om de hoek en dichtbij bos, scholen en NS-station een zeer markante en sfeervolle helft van dubbele stadsvilla met besloten tuin met terrassen in de zon of in de schaduw, bergkast en overkapping voor de fietsen. Grondopp. 282 m2.

De Botter 10, Baarn € 695.000,-- k.k.

Fantastisch vrij uitzicht over de Eempolder naar de rivier de Eem en gelegen aan een doodlopende weg met alleen bestemmingsverkeer, een onder architectuur gebouwde ,royale helft van dubbele villa. In de tuin staat een grote hobbyruimte van 18 m2 (ook te gebruiken als garage) annex schuur (9 m2).

<<  1 2 [34 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: