Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Torenlaan 34, Baarn € 685.000,-- k.k.

Gelegen aan een mooie laan, op loopafstand van het centrum en bossen, een te renoveren, zeer royale, karakteristieke helft van dubbele villa met garage en een flinke voor- en achtertuin. Grondopp. 517 m2.

 

Torenlaan 4, Baarn € 865.000,-- k.k.

Op loopafstand van het bos, het centrum en het NS-station, ligt op een markante plek op de hoek met de Torenlaan/Nicolaas Beetslaan, een vrijstaande villa met verwarmd zwembad (ca. 8 x 4 m), aparte kantoorruimte, garage, carport en een fraai aangelegde tuin rondom. Grondopp. 1.135 m2.

Jacob van Lenneplaan 28 Baarn € 865.000,-- k.k.

Deze vrijstaande bungalow ligt in de directe nabijheid van de uitgestrekte bossen rond Kasteel Groeneveld en heeft een diepe en zeer vrije tuin van totaal 2.040 m2, met een vijver, een vrijstaand bijgebouw, schuur en een aangebouwde carport voor meerdere auto’s.

J.F. Kennedylaan 102, Baarn € 1.095.000,-- k.k.

Met vrij uitzicht over weide met oerossen, op loopafstand van de bossen rond Kasteel Groeneveld, een moderne en duurzame VRIJSTAANDE VILLA met fraai aangelegde tuin met vijverpartij en diverse zon- en schaduwrijke terrassen en een sfeervolle loungeruimte. Grondoppervlakte 510 m2.

August Janssenweg 34 Baarn € 1.195.000,-- k.k.

Het allermooiste uitzicht van Baarn! Geheel vrij uitzicht over de rivier de Eem met aan de overzijde van de Eem het unieke vogelreservaat! Een uitzicht om je nooit te vervelen, grote schepen en de boten van de Baarnse roei- en zeilvereniging, alle soorten watervogels; hier wilt u nooit meer weg!

<<  1 2 [34 5 6  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: