Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

J.F. Kennedylaan 141, Baarn € 389.000,-- k.k.

Verkocht Volledig gemoderniseerde middenwoning met fraaie zuid-tuin, dichtbij bos gelegen.
Zeer vrij gelegen, aan het rustige, brede en mooiste gedeelte van de Kennedylaan, in de directe nabijheid van parkbos en weiland met oerossen. Het Hoge bosje met speeltuin, basisscholen en buurtwinkelcentrum op loopafstand. Deze instapklare, geheel gemoderniseerde gezinswoning heeft een diepe tuin op het zuiden, met heerlijke overdekte lounge ruimte en ruime schuur. Grondopp. 150 m2.

Prof. Fock. Andreaelaan 93, Baarn € 495.000,-- k.k.

Verkocht Volledig gerenoveerde hoekwoning met royale tuin rondom, oprit, schuur en veranda.
Fijne ligging, dichtbij bos, scholen, centrum en uitvalswegen en op een mooie groene locatie met aan de overzijde uitzicht op het bos
van landgoed Rusthoek. De vrije achtertuin met vijver ligt op het zuiden en hier staat de geïsoleerde schuur. In de zijtuin is de veranda met keukenblok gebouwd. Hiernaast ligt de oprit voor 2 auto’s. Grondopp. 282 m2.

Chopinlaan 7, Baarn € 725.000,-- k.k.

Verkocht Op loopafstand van de uitgestrekte bossen bij Kasteel Groeneveld!
Zeer royale tuin aan de voor- en achterzijde, loungeruimte, parkeren op eigen terrein en een garage biedt deze sfeervolle 2-onder-1 kap villa op een markante locatie in de gewilde componistenbuurt. Grondopp. 385 m2.

Evertsenlaan 10, Baarn € 489.000,-- k.k.

Verkocht Perfecte ligging en volledig gerenoveerde en uitgebouwde woning!
Op loopafstand van het Cantonspark, scholen, centrum en het wandelpad langs de rivier De Eem, een uitgebouwde en gerenoveerde middenwoning met 12.5 meter diepe tuin op het zuidwesten met houten schuur en veranda. Aan de voorzijde van de woning is een stenen schuur aangebouwd en een eigen oprit. Grondopp. 162 m2.

Frans Halslaan 11 Baarn € 589.000,-- k.k.

Verkocht. Instapklaar woonhuis met veel leefruimte en een perfect bijgebouw. Totale woonoppervlakte 156 m2.  
Aan een brede laan in de gewilde Schilderswijk, op loopafstand van het gezellige centrum, meerdere basisscholen en sportgelegenheden. Een in 2013 volledig verbouwde en gemoderniseerde middenwoning (van 132 m2) met in de tuin een modern bijgebouw van 24 m2 (ideaal voor thuiswerken, een praktijkruimte, een eigen ruimte voor tienerkinderen, hobby of zelfs een B&B). Grondopp. 205 m2.

<<  1 2 [34 5  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: