Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Torenlaan 36, Baarn

Verkocht Op loopafstand van het Baarnse bos, centrum en NS-station een goed onderhouden karakteristieke helft van dubbele villa met royale, fraai aangelegde voor- en achtertuin, garage (thans berging) en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Grondopp. 529 m2.

 

Torenlaan 66, Baarn € 945.000,-- k.k.

verkocht Een zeer sfeervolle en karakteristieke vrijstaande villa met een fraai aangelegde zonnige tuin op het zuiden en zuidwesten. Er staat in de tuin een verwarmd bijgebouw met garage annex hobbyruimte. Grondopp. 594 m2.

Zandvoortweg 45, Baarn € 399.000,-- k.k.

Verkocht Op een centrale locatie in Baarn, vlakbij winkels en scholen, aan een leuke woonstraat, een gemoderniseerde middenwoning met fraai aangelegde tuin op het zuidwesten met schuur en achterom. Grondopp. 130 m2.

Bremstraat 19, Baarn € 395.000,-- k.k.

Verkocht Een goed onderhouden en volledig gerenoveerde helft van dubbel woonhuis met royale eigen oprit, voortuin op het zuiden en goed aangelegde zijtuin op het westen met berging. Grondopp. 154 m2.

De Botter 1, Baarn € 685.000,-- k.k.

Verkocht Vrij gelegen, uitgebouwde en gemoderniseerde helft van dubbele villa met aangebouwde praktijk/kantoorkamer en een diepe tuin op het zuidoosten. De tuin is ruim en goed aangelegd met meerdere zonnige terrassen. Er staat een houten schuur en er is een stenen aangebouwde berging. Grondopp. 340 m2.

<<  1 2 3 [45  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: