Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Eemnesserweg 26-4, Baarn € 575.000,-- k.k.

Verkocht Aan de voorzijde - op de tweede verdieping - gelegen in het moderne en luxe Legemaat Staete, een zeer royaal 3-kamer appartement (128 m2) met serre-balkon (zuid/zuidoost) en Frans balkon (zuid/ zuidwest), eigen parkeerplaats en een berging in de onderliggende parkeergarage.

Gaslaan 87, Baarn € 469.000,-- k.k.

VERKOCHT Een gerenoveerde helft van dubbel woonhuis met vrijstaande garage en fraai aangelegde voor-, zij- en achtertuin met vijver op het zuiden. Deze woning ligt zeer centraal in Baarn, met het Maarschalksbos met hertenkamp om de hoek; dichtbij scholen, NS-station en het centrum. Grondopp. 245 m2.

Mauritslaan 30, Hilversum € 899.000,-- k.k.

Verkocht Op een prachtige locatie in een zeer gewilde laan, ligt deze karakteristieke gerenoveerde helft van dubbele villa uit 1900. Een fijne en rustige buurt met veel gezinnen en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, zoals het centrum, het Stadspark “de Oude Haven”, de winkels van de Gijsbrecht van Amstelstraat, diverse scholen (de Internationale School en Gymnasium), het Corversbos en de Hoorneboegse Heide.

Molenweg 39, Baarn € 665.000,-- k.k.

Verkocht Fantastisch gelegen in Hoog Baarn, tegenover het Maarschalkbos, op loopafstand van het centrum van Baarn en het NS-station, een uitermate sfeervol en goed onderhouden, karakteristiek (vrijwel) vrijstaand woonhuis met achtertuin op het zuiden. Grondopp. 236 m2.

Noorderstraat 28A, Baarn € 369.000,-- k.k.

Verkocht In een monumentaal en karakteristiek straatje uit eind 1800, dichtbij het centrum en het Cantonspark gelegen, een knus en verrassende helft van dubbel woonhuis met grote zonnige achtertuin, waarin een multifunctioneel bijgebouw staat, een theehuisje en een schuur. Perceeloppervlakte 268 m2.

<<  1 2 3 4 [56  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: