Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Ravensteinselaan 1, Baarn € 845.000,-- k.k.

Verkocht Op de grens tussen landgoed Groeneveld en het bos Buitenzorg, aan een rustig laantje gelegen, omgeven door een fraai aangelegde tuin van 2.215 m2 is een sfeervol, rietgedekt, vrijstaand landhuis te koop.

De Aak 63, Baarn € 219.000,-- k.k.

Verkocht Op loopafstand van het wandelpad langs de rivier de Eem, dichtbij winkels en scholen, een goed onderhouden, gemoderniseerd royaal appartement met ruim balkon en royale berging.

Faas Eliaslaan 37, 37a, Baarn € 795.000,-- k.k.

Verkocht Met het Cantonspark om de hoek, dichtbij het gezellige centrum van Baarn, Pekingtuin, de bossen en de scholen, een uitstekend onderhouden karakteristieke helft van dubbele villa met achtergelegen multifunctionele kantoor/atelier/werk- of logeerruimte, patiotuin (z.o.) met loungeruimte (zuidgericht) en een schuurtje. Grondopp. 280 m².

Stationsweg 58, Baarn € 249.000,-- k.k.

verkocht Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, bossen en het NS-station, een royaal 3-kamer appartement met balkon op het zuiden en een berging in de onderbouw.

 

Van Neslaan 17, Baarn € 309.500,-- k.k.

Verkocht Gelegen op loopafstand van scholen, het Cantonspark, het wandelpad langs de rivier de Eem en met een speelterreintje om de hoek, een goed onderhouden middenwoning met aangebouwde schuur en een 12 meter diepe, zonnige tuin op het westen. Grondopp. 150 m2.

<<  1 2 3 4 [5

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: