Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Woningen

Een overzicht van recente verkopen kunt u ook hier aantreffen.

Wagenaarlaan 17, Baarn € 397.500,-- k.k.

Verkocht Deze royale woning is rustig gelegen aan een zeer lommerrijke laan tegenover het wandelbos van buitenplaats “Rusthoek”. In de  gewilde Componistenwijk biedt deze, met een zonnige serre uitgebouwde middenwoning, veel licht en ruimte. De fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten beschikt over een schuur, een achterom en een heerlijk zonnig terras. Grondopp. 205 m2.

Zandvoortweg 6, Baarn € 579.000,-- k.k.

Verkocht Een karakteristieke en sfeervolle vrijstaande villa (bouwjaar 1906) gelegen op een centrale locatie in Baarn, met het centrum om de hoek en op loopafstand van scholen. Een vrije achtertuin met overkapping, zon- en schaduwterras; flinke zijtuin en voortuin. Grondopp. 195 m2.

Zwanenweide 19, Baarn € 695.000,-- k.k.

Verkocht Zeer vrij gelegen, met vrij uitzicht over de praamgracht en uitgestrekte weilanden, een volledig gerenoveerde en verduurzaamde schakelvilla met diepe achtertuin op het zuidoosten. Grondopp. 379 m2.

Vincent van Goghstraat 7, Baarn € 289.000,-- k.k.

Verkocht Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn en diverse basisscholen, een karakteristieke middenwoning (bouwjaar 1933) met aangebouwde berging en patiotuin op het zuiden (met achterom). Grondopp. 85 m2.

<<  1 2 3 4 5 [6

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: