Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met D

De Brik 17, Baarn € 359.000,-- k.k.

Verkocht o.v. In de directe nabijheid van het wandelpad langs de rivier de Eem, niet ver van winkels en scholen, een royale middenwoning met aangebouwde berging en houten berging in de tuin.

Doormanlaan 10, Baarn € 395.000,-- k.k.

Gelegen in een wijk met veel jonge gezinnen, verschillende speeltuintjes en met een verkeersluw achterom. Op loopafstand van het wandelpad langs de rivier de Eem, dichtbij het Cantonspark, centrum en scholen, een royale hoekwoning met tuin op het zuidwesten, garage en schuur. Grondopp. 171 m2.

De Botter 17, Baarn € 779.500,-- k.k.

Verkocht Uniek vrij uitzicht vanuit uw achtertuin over de prachtige Eempolder langs de rivier de Eem en vrij uitzicht aan de voorzijde over vijverpartij!
Een volledig gerenoveerde en uitgebouwde helft van dubbel woonhuis waarvan de mooi aangelegde, zeer zonnige (Z/O) achtertuin grenst aan het dijkje van de Praamgracht met eigen aanlegsteiger voor uw kleine sloep. Binnen een paar minuten vaart u op de Eem.

De Botter 10, Baarn € 695.000,-- k.k.

Verkocht Fantastisch vrij uitzicht over de Eempolder naar de rivier de Eem en gelegen aan een doodlopende weg met alleen bestemmingsverkeer, een onder architectuur gebouwde ,royale helft van dubbele villa. In de tuin staat een grote hobbyruimte van 18 m2 (ook te gebruiken als garage) annex schuur (9 m2).

De Gondel 1, Baarn € 329.500,-- k.k.

Verkocht. Met aan de voorzijde vrij uitzicht over de weilanden langs de rivier de Eem en het wandelpad langs de Eem, een royale hoekwoning met schuur en voor- en achtertuin op het westen, met achterom. Grondopp. 155 m2.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: