Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met D

De Jol 12, Baarn € 350.000,-- k.k.

Op loopafstand van het wandelpad langs de rivier de Eem, dichtbij winkels en scholen, in een kindvriendelijk hofje gelegen, een royale middenwoning met aan de voorzijde een royale berging en zeer vrije achtertuin op het zuiden. Grondopp. 146 m2.

 

De Kwekerij 60, Baarn € 645.000,-- k.k.

Gelegen op een rustige locatie aan een voetpad, dicht bij het centrum, op loopafstand van winkels en niet ver van scholen en het NS station, een zeer royale hoekvilla met veranda aan de voorzijde en heerlijk vrije tuin met schuur. Grondopp. 185 m2.

De Brik 17, Baarn € 359.000,-- k.k.

Verkocht In de directe nabijheid van het wandelpad langs de rivier de Eem, niet ver van winkels en scholen, een royale middenwoning met aangebouwde berging en houten berging in de tuin.

De Botter 17, Baarn € 779.500,-- k.k.

Verkocht Uniek vrij uitzicht vanuit uw achtertuin over de prachtige Eempolder langs de rivier de Eem en vrij uitzicht aan de voorzijde over vijverpartij!
Een volledig gerenoveerde en uitgebouwde helft van dubbel woonhuis waarvan de mooi aangelegde, zeer zonnige (Z/O) achtertuin grenst aan het dijkje van de Praamgracht met eigen aanlegsteiger voor uw kleine sloep. Binnen een paar minuten vaart u op de Eem.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: