Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met D

De Galei 18, Baarn € 365.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Met het wandelpad langs de rivier de Eem om de hoek, een uitgebouwde middenwoning met schuur, heerlijke tuin op het zuidoosten en parkeergelegenheid aan de voorzijde (op eigen terrein). Grondopp. 136 m2.

De Botter 29, Baarn € 579.000,-- k.k.

verkocht o.v. Met vrij uitzicht over plantsoen naar de uitgestrekte weilanden langs de rivier de Eem, een royale helft van dubbele villa met diepe en vrije tuin op het zuidwesten. De garage is verbouwd tot slaapkamer met badkamer en er is een royale schuur aangebouwd. Grondopp. 375 m2.

De Kwekerij 60, Baarn € 645.000,-- k.k.

Gelegen op een rustige locatie aan een voetpad, dicht bij het centrum, op loopafstand van winkels en niet ver van scholen en het NS station, een zeer royale hoekvilla met veranda aan de voorzijde en heerlijk vrije tuin met schuur. Grondopp. 185 m2.

De Botter 1, Baarn € 685.000,-- k.k.

Vrij gelegen, uitgebouwde en gemoderniseerde helft van dubbele villa met aangebouwde praktijk/kantoorkamer en een diepe tuin op het zuidoosten. De tuin is ruim en goed aangelegd met meerdere zonnige terrassen. Er staat een houten schuur en er is een stenen aangebouwde berging. Grondopp. 340 m2.

De Jol 18, Baarn € 350.000,-- k.k.

Verkocht Vlakbij het wandelpad langs de rivier de Eem, dichtbij winkels en scholen, gelegen in een speels en rustig hofje, een goed onderhouden middenwoning met diepe tuin op het zuiden. Grondopp. 172 m2.

[12  >>  

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: