Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met D

De Botter 24, Baarn € 795.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Gelegen op het mooiste plekje bij de Praamgracht en het wandelpad langs De Eem, volledig vrij uitzicht over natuurgebied en weilanden!

Royale twee-onder-een kap hoekvilla met aangebouwde garage (elektrisch bedienbare deur), zonnige en vrije achtertuin op het zuidoosten, grenzend aan de Praamgracht (door middel van gehuurd stukje dijk). Grondopp. 332 m2.

De Boeier 12, Baarn € 795.000,-- k.k.

Verkocht Koopruil met kleinere woning in Baarn of omgeving (tot ca. € 450.000,--) is bespreekbaar! In een rustige woonwijk gelegen, met het wandelpad langs de rivier de Eem om de hoek en aan de voorzijde vrij uitkijkend over vijverpartij en treurwilg, een zeer royale helft van dubbele villa met diepe achtertuin op het zuiden. Door de hoekligging is er veel vrijheid en ruime parkeergelegenheid voor de garage. Grondopp. 385 m2.

Dalweg 17, Baarn notk

Verkocht Gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, vlakbij scholen en niet ver van het NS-station en bos, een volledig gerenoveerde en verbouwde vrijstaande villa met royale zonnige tuin met mooie zonnige terrassen en een apart bijgebouw (ideaal voor au-pair of thuiswerken). Grondopp. 636 m2.

 


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: