Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met D

Dotterbloemlaan 65, Baarn € 395.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Met uitzicht over een grote vijver, heerlijk aan de buitenrand van Baarn gelegen, met wandelmogelijkheden langs de Eem, vlakbij het Baarnse bos, winkels en scholen, een royale hoekwoning met grote tuin (met zon en schaduwterras) op het noordoosten en een flinke schuur. Grondopp. 182 m2.

De Kwekerij 6, Baarn € 695.000,-- k.k.

Verkocht Gelegen in een perfecte kindvriendelijke wijk een royale moderne helft van dubbele villa met aangebouwde veranda, garage en ruime achtertuin op het zuiden. Grondopp. 265 m2.

 

Diepenbrocklaan 18, Baarn € 350.000,-- k.k.

Verkocht Met vrij uitzicht op het plantsoen, speelweide en het Hoge Bos aan de overzijde, op loopafstand van de bossen rond Kasteel Groeneveld, een speels uitgebouwde middenwoning met voortuin, achtertuin op het oosten, schuur en achterom. Grondopp. 130 m2.

Dotterbloemlaan 41, Baarn € 389.000,-- k.k.

Verkocht Aan de Dotterbloemlaan staat deze woning te koop met maar liefst 4 slaapkamers, een grote doorzonwoonkamer en een nette moderne keuken en badkamer. Het huis is goed onderhouden en kijkt uit op een groenstrook.

De Botter 1, Baarn € 685.000,-- k.k.

Verkocht Vrij gelegen, uitgebouwde en gemoderniseerde helft van dubbele villa met aangebouwde praktijk/kantoorkamer en een diepe tuin op het zuidoosten. De tuin is ruim en goed aangelegd met meerdere zonnige terrassen. Er staat een houten schuur en er is een stenen aangebouwde berging. Grondopp. 340 m2.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: