Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met M

Meerkoetweide 10, Baarn € 315.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Goed onderhouden middenwoning (bouwjaar 1990) met royale tuin, schuur en achterom. De woning is gelegen vlakbij de weilanden rond de rivier de Eem, het Baarnse Bos, scholen en buurtwinkels. Grondopp. 113 m2.

Molenstraat 33, Soest € 569.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Centraal in Soest gelegen, met de wandelpaden over de beschermde stuwwal “de Soester Eng” om de hoek, een karakteristieke jaren dertig helft van dubbele villa met aangebouwde berging, royale tuin, achtertuin op het zuiden. Grondopp. 490 m2.

Mauritslaan 30, Hilversum € 899.000,-- k.k.

Verkocht Op een prachtige locatie in een zeer gewilde laan, ligt deze karakteristieke gerenoveerde helft van dubbele villa uit 1900. Een fijne en rustige buurt met veel gezinnen en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand, zoals het centrum, het Stadspark “de Oude Haven”, de winkels van de Gijsbrecht van Amstelstraat, diverse scholen (de Internationale School en Gymnasium), het Corversbos en de Hoorneboegse Heide.

Molenweg 39, Baarn € 665.000,-- k.k.

Verkocht Fantastisch gelegen in Hoog Baarn, tegenover het Maarschalkbos, op loopafstand van het centrum van Baarn en het NS-station, een uitermate sfeervol en goed onderhouden, karakteristiek (vrijwel) vrijstaand woonhuis met achtertuin op het zuiden. Grondopp. 236 m2.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: