Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met P

Prins Hendriklaan 17, Baarn € 439.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Op de perfecte locatie, op loopafstand van het centrum, NS-station en bos, een royaal parterre appartement met tuin.
Dit fijne appartement heeft een grote (hobby) garage en er mag voor de garage geparkeerd worden. De “eigen” tuin is zeer royaal, met terrassen en gazon aan de voor- en achterzijde. De ligging van de tuin is achter op het oosten en voor op het westen. Het gebruik van de tuin behoort uitsluitend bij dit appartement, dat maakt het zeker uniek! Gelijkvloers wonen met een heerlijke eigen tuin.

 

Prof. Fock. Andreaelaan 93, Baarn € 495.000,-- k.k.

Verkocht Volledig gerenoveerde hoekwoning met royale tuin rondom, oprit, schuur en veranda.
Fijne ligging, dichtbij bos, scholen, centrum en uitvalswegen en op een mooie groene locatie met aan de overzijde uitzicht op het bos
van landgoed Rusthoek. De vrije achtertuin met vijver ligt op het zuiden en hier staat de geïsoleerde schuur. In de zijtuin is de veranda met keukenblok gebouwd. Hiernaast ligt de oprit voor 2 auto’s. Grondopp. 282 m2.

Parkstraat 18, Baarn € 350.000,-- k.k.

Verkocht Rustig wonen in het centrum van Baarn, in een moderne maisonette met 2 balkons? 
In het gezellige centrum van Baarn, vlak achter de Laanstraat, op een rustige locatie, een zonnige hoek maisonnette met 2 balkons (zuid en west). Vrij uitzicht door hoekligging
en zijramen.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: