Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met S

Schaepmanlaan 67, Baarn € 499.000,-- k.k.

Onder bod. Heeft u een kleinere koopwoning in Baarn (of directe omgeving) dan is inruil zeker bespreekbaar. Met uitzicht op plantsoen, een royaal uitgebouwde hoekwoning met flinke tuin rondom en een aangebouwde garageberging. Door deze aanbouw van 18 m2 en de 2e badkamer op de parterre kan deze woning mogelijk voor meerdere woondoeleinden gebruikt worden (zoals zorg of praktijk aan huis). Grondopp. 250 m2.

 

Schoolstraat 6, 6a Baarn € 585.000,-- k.k.

Verkocht Verrassend meer dan half vrijstaand. Een oase, een romantisch ommuurde tuin op het zuiden met diverse zitjes, begrenst door een bijzonder charmante en karakteristieke woning uit 1889 en een multifunctioneel bijgebouw voor eigen gebruik. Deze omslotenheid doet denken aan een hofjeswoning zoals je die in de grote steden aantreft!

Spoorstraat 25, Baarn € 535.000,-- k.k.

Verkocht Met het gezellige centrum van Baarn om de hoek en op loopafstand van het NS-station, een royaal en modern 3-kamer appartement (woonopp. 110 m2) op de 2e verdieping gelegen met 2 balkons (ieder 5 m2) en een inpandige garage (18 m2) op de begane grond.

Stille verkoop, Baarn € 996.000,-- k.k.

Verkocht. Gelegen aan de zeer gewilde, lommerijke Ferdinand Huycklaan, een van de 17 karakteristieke witte villa’s (helft van dubbel, grote type) welke zo bepalend zijn voor de romantische sfeer van deze laan. De villa is gebouwd omstreeks 1920 in “Cottagestijl”, in 2002 grondig gerenoveerd en aan de achterzijde, in lijn met de oorspronkelijke bouwstijl, voorzien van een aanbouw die ruimte biedt aan de royale woonkeuken en een ‘tuinkamer’ met openslaande deuren naar de op het zuidwesten gelegen diepe tuin. Grondopp. 510 m2.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: