Bekijk ons woningaanbod.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met V

Van Speijklaan 31, Baarn € 350.000,-- k.k.

Verkocht o.v. Dichtbij het Cantonspark, scholen, centrum, bos en wandelpad langs de rivier de Eem, een royaal uitgebouwde middenwoning met goed aangelegde, zeer vrije voor- en achtertuin met een ruime schuur. Grondopp. 147m2.

Van Beethovenlaan 37, Baarn € 275.000,-- k.k.

Verkocht Royaal 3 (v.h. 4) kamer appartement met 2 balkons + grootste garage + lift + berging. Een royaal en goed onderhouden HOEKAPPARTEMENT gelegen op de eerste verdieping (met lift bereikbaar) met fantastisch uitzicht over het gazon naar de parktuin en bossen rond Kasteel Groeneveld.

Vincent van Goghstraat 10a, Baarn € 350.000,-- k.k.

Verkocht Op steenworp afstand van het gezellige centrum van Baarn, een goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS, bouwjaar 1957, met een in 2016 opnieuw aangelegde achtertuin met zonnig terras op het westen, voortuin op het zuiden. De houten berging is aangebouwd en er is een parkeerplaats op eigen terrein. Grondopp. 130 m2.

Van Neslaan 4, Baarn € 289.500,-- k.k.

Verkocht Gelegen op loopafstand van scholen, het Cantonspark, het wandelpad langs de rivier de Eem en een speelterreintje om de hoek, een goed onderhouden middenwoning met aangebouwde schuur en een goed aangelegde tuin op het zuidoosten. Grondopp. 124 m2.


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: