Bekijk ons woningaanbod.

Amalialaan 32, Baarn

Amalialaan 32, Baarn

Vraagprijs

€ 275.000,-- k.k.

Omschrijving

Verkocht. Op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, het NS-station en de bossen, een op de hoek gelegen 3-kamer parterre-appartement (het grootste appartement van het complex), aan de voorzijde van het gebouw, met zonnig terras op het oosten en een extra zitje in de schaduw.

Het appartementencomplex Amaliagaarde (voor 50+ wonen) heeft logeerkamers en twee liften. Begin 2018 is de centrale entree volledig vernieuwd (met videofoonsysteem) en is er mooie multifunctionele loungeruimte gerealiseerd met uitloop naar het terras in de tuin.

Hier worden diverse activiteiten georganiseerd en u kunt ook heerlijk buiten zitten op het terras in de tuin. In 2019 is de centrale lift vernieuwd en zijn alle gangen gestuukt, v.v. LED-verlichting en voorzien van een mooie PVC-vloer.

Indeling: hal met garderobekast, keuken, toilet met doorgang naar de badkamer met douche en wastafel, deuren naar beide slaapkamers. Grote slaapkamer (410 x 335) zeer rustig gelegen aan de achterzijde en de 2e slaapkamer (444 x 305) aan de voorzijde gelegen. Deze kamer heeft een open verbinding met de woonkamer (747 x 400). De woonkamer heeft een deur naar het terras en vrij uitzicht over de Amalialaan.  

Dit appartement heeft veel ingebouwde kasten, elektrisch bedienbare zonneschermen, een royale berging in de onderbouw en is keurig onderhouden.

Er is een actieve VVE die bezig is met het realiseren van diverse energiebesparende maatregelen voor het gehele appartementencomplex. In de planning staat o.m. het vervangen van het kozijn inclusief glas (HR++) in de slaapkamer alsmede vernieuwing van de terrasdeur. 

De servicekosten bedragen € 407,-- per maand, inclusief warmwater, exclusief voorschot verwarming € 90,--.

Specificaties

  • Adres: Amalialaan 32, Baarn
  • Bouwjaar: 1970
  • Woonoppervlakte: 78
  • Inhoud: 245
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal badkamers: 1
  • Brochure: Download
  • Youtube:

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: