Bekijk ons woningaanbod.

  • Home
  • Woning aanbod en verkocht
J.F. Kennedylaan 102, Baarn

J.F. Kennedylaan 102, Baarn

Vraagprijs

€ 895.000,-- k.k.

Omschrijving

Verkocht Zoekt u een moderne duurzame vrijstaande villa? “Bijna nul op de meter” is hier al gerealiseerd. Deze villa heeft 195 m2 woonoppervlakte (plus 67 m2 inpandige hobbyruimte en garage) en een aangebouwde serre (27 m2) die uitkijkt over een weelderige tuin met vijver en broeikas en meerdere zitjes. Echt een groen paradijs. Vanuit de woonkamer is er een weids, blijvend vrij uitzicht over een groot weiland met oerossen.

In het royale souterrain kunnen nog extra kamers gerealiseerd worden (bijv. d.m.v. toepassing van lichttubes); een badruimte met stoomdouche is hier al aanwezig. Er is een werkkamer op de begane grond en een super leefruimte met buitenserre. Op de verdieping zijn 2 grote slaapkamers met bovenliggende bergruimten. Door een andere indeling en toepassing van dakkapellen zijn hier 3 kamers mogelijk, speels in te delen met bijvoorbeeld slaapruimte op de zolderbergingen. 

De indeling: royale ontvangsthal met toilet en meterkast, hardhouten trappenhuis naar het souterrain en verdieping. De living heeft een gas open haard, werkkamer, open keuken met alle inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de aangebouwde royale buitenserre (met glazen schuifwand, die in de zomer helemaal opengeschoven kan worden). Er is hier eveneens een toegang naar het souterrain (buitenom). De parterre is volledig voorzien van vloer- en muurverwarming.

1ste Verdieping: overloop, 2 grote slaapkamer met inbouwkastenwanden en bergingen, badkamer met hoekbad, douche en wastafelmeubel. Apart 2e toilet en technische ruimte.

Souterrain: wijnkelder, slaap/werkkamer, hobbyruimte met lichtinval en een 2e grote hobbyruimte, badruimte met stoomdouche, wasbak en wasmachine/droger aansluiting, deur naar de oprit.  Inpandige garage met elektrische deur. Het souterrain (met uitzondering van de wijnkelder) is eveneens voorzien van vloerverwarming.

Deze in 1997 duurzaam en onderhoudsvrij gebouwde villa is voorzien van wand- en vloerverwarming en wordt verwarmd door een warmtepomp-installatie uit 2014 inclusief het warm water (voorraadvat 300 liter). In de zomer wordt de warmtepomp voor koeling van de woning gebruikt (ca. 6 graden koeler ten opzichte van de buitentemperatuur). Om het elektra-verbruik met 50% te verminderen zijn er 23 zonnepanelen in het dak geplaatst.

Er wordt alleen nog gebruik gemaakt van gas voor de open haard. De woning is volledig geïsoleerd en v.v. HR++ beglazing. Zeer lage energielasten (€ 150,-- per maand). Diverse Domotica toepassingen en sproei installatie in de voor- en achtertuin.

De perfecte locatie, gelegen in een gewilde woonwijk met speelvoorzieningen voor kinderen, dichtbij uitgestrekte bossen, niet ver van scholen, NS-station en het gezellige centrum van Baarn.

Specificaties

  • Adres: J.F. Kennedylaan 102, Baarn
  • Bouwjaar: 1997
  • Woonoppervlakte: 195 + 99
  • Inhoud: 1080
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal badkamers: 2
  • Brochure: Download
  • Youtube:

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: