Bekijk ons woningaanbod.

Jacob van Lenneplaan 28 Baarn

Jacob van Lenneplaan 28 Baarn

Vraagprijs

€ 865.000,-- k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande bungalow ligt in de directe nabijheid van de uitgestrekte bossen rond Kasteel Groeneveld en heeft een diepe en zeer vrije tuin van totaal 2.040 m2, met een vijver, een vrijstaand bijgebouw, schuur en een aangebouwde carport voor meerdere auto’s.

Indeling: ruime hal, deur naar de grote stahoge kelder (met c.v.-ketel), toilet, lichte woonkeuken v.v. inbouwapparatuur met deur naar het overkapte terras, royale living met schuifdeur naar het overdekte terras met een buiten open haard.

Aansluitend aan de living is de ouderslaapkamer met een royale badkamer (met ligbad, bidet, wastafel en aansluiting wasmachine/droger) gesitueerd.

Aan de andere zijde van de hal bevinden zich een tweede grote slaap- of werkkamer, een kleinere kamer en een moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Deze royale bungalow - gebouwd in 1960  en gelegen op een fantastisch royaal terrein van 2.040 m2 -, is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, heeft een HR-ketel uit 2016 en dient op een aantal punten (in- en uitwendig) gemoderniseerd te worden.

Aan de gehele zuidzijde van de woning is een overkapte veranda/buitenruimte gerealiseerd.

De grote achtertuin (ca. 32 m diep en 35 m breed) wordt aan de achterzijde begrensd door een groene wal. Achter deze wal ligt het het fietspad langs de Amsterdamsestraatweg. Aan de overzijde van deze weg liggen uitgestrekte wandelbossen. U loopt binnen 2 minuten naar het bos en binnen 5 fietsminuten staat u in de winkelstraat (Laanstraat) van Baarn en het NS-station.

Mocht u nieuwbouw willen realiseren, dan mag dit in het bouwvlak tot een nokhoogte van 11 meter en tot een goothoogte van 8 meter.

Het bouwvlak is ca. 132 m2 en hier mogen 3 lagen gebouwd worden. De aan- en bijgebouwen regeling is 90 m2. Er staat nu meer dan 90 m2 omdat eerdere Bestemmingsplannen dit toelieten. Dus mogelijk is hierover nog iets te overleggen met de Gemeente Baarn. Bij renovatie mag het gebouwde blijven staan en op het bouwvlak eventueel nog 2 bouwlagen te realiseren.

Ingemeten woonoppervlakte is 136 m2 + 17 m2 aparte hobbyruimte + 17 m2 overige inpandige ruimte (kelder) + 12 m2 externe bergruimte (houten schuur) + 89 m2 gebouw gebonden buitenruimte (overkappingen).

Voor deze mooie woonwijk in Hoog Baarn geldt beschermd Dorpsgezicht.

Specificaties

  • Adres: Jacob van Lenneplaan 28, Baarn
  • Bouwjaar: 1960
  • Woonoppervlakte: 136 + 17
  • Inhoud: 560
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal badkamers: 2
  • Brochure: Download
  • Youtube:

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: