Bekijk ons woningaanbod.

Sophialaan 33, Baarn

Sophialaan 33, Baarn

Vraagprijs

€ 875.000,-- k.k.

Omschrijving

Op uitstekende locatie gelegen, een zeer royale en karakteristieke (grootste) helft van dubbele villa genaamd “Vita Nuova” (gebouwd in 1913).

Deze villa verkeert vrijwel in originele staat en alle sfeervolle elementen uit 1913 zijn nog aanwezig (o.a. marmeren vloer in de hal, personenliftje, schuiframen, glas-in-lood ramen, alle originele ornamentenplafonds, marmeren schouwen, originele schuif- en binnendeuren).

De royaal bemeten tuin is gelegen op het zuidoosten en is ca. 30 meter diep aan de achterzijde van het woonhuis. Er is een zeer royale oprit (van 10 m breed), een voortuin en in de achtertuin staat een klein schuurtje. Grondoppervlakte ca. 1.000 m2.

Indeling: ruime ontvangsthal met marmeren vloer, personenliftje en mooie trappartij naar de verdieping. Riante kamer en suite aan de voorzijde met schuifdeuren tussen de kamers en naar de serre. Aparte eet- of slaapkamer aan de achterzijde met wastafel, vaste kasten en schuifdeuren naar de tuin. Alle kamers hebben een marmeren schouw en een ornamentenplafond. Dichte keuken met schouw en originele inbouwkasten, aansluitend de bijkeuken, bergruimte, royale provisiekelder en halletje met fonteintje en toilet.

Via het trappenhuis naar het bordes van de tussenverdieping met toilet en trap naar de eenvoudige badkamer met douche en wastafel en trap naar de 1ste verdieping: overloop, 4 slaapkamers, waarvan 3 grote (met oorspronkelijke schuifdeuren tussen 2 kamers en een balkon) en 1 kleinere kamer.

2e Verd.: overloop, 3 eenvoudige kamers en grote bergzolder met mogelijkheid voor extra kamer(s). Verwarming geschiedt d.m.v. gaskachels.

Dit uitzonderlijk mooi gelegen en royale object leent zich uitstekend voor wonen met een groot gezin of wonen met kantoor of praktijk aan huis (50 m2 is toegestaan, evt. 100 m2)!

De ligging, op loopafstand van het gezellige centrum van Baarn, bossen en N.S.-station, de royale tuin en het statige karakter van deze grote villa met ca. 302 m2 woonoppervlakte en een inhoud van bijna 1300 m3, maken het beslist de investering waard. Op deze villawijk rust Beschermd Dorpsgezicht.

Het onder dezelfde kap gelegen woonhuis Sophialaan 35 kan eveneens aangekocht worden (€495.000,-- k.k. met 116 m2 woonoppervlakte en een perceel van 366 m2), waardoor een fantastisch vrijstaand dubbel landhuis ontstaat met alle mogelijkheden zoals kangoeroe wonen! Twee of zelfs drie generaties kunnen in hier dan uitstekend wonen.

Kortom, een uitzonderlijk royaal en karakteristieke object op de perfecte locatie, met alle mogelijkheden.

Specificaties


get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: