Bekijk ons woningaanbod.

Torenlaan 34, Baarn

Torenlaan 34, Baarn

Vraagprijs

€ 685.000,-- k.k.

Omschrijving

Verkocht o.v. Gelegen aan een mooie laan, op loopafstand van het centrum en bossen, een te renoveren, zeer royale, karakteristieke helft van dubbele villa met garage en een flinke voor- en achtertuin. Grondopp. 517 m2.

Deze villa is gunstig op de zon gelegen: de voortuin op het oosten, de zijtuin op het zuiden en de achtertuin op het westen. Het centrum ligt vrijwel om de hoek en het bos is eveneens binnen 5 minuten te belopen.

Indeling: vestibule met mooie glas-in-lood deur naar de royale hal, provisie- en stookkelder, werkkamer, living met erker en openslaande deuren naar de tuin, keuken, toilet en bijkeuken.

Mooie bordestrap naar de 1ste verdieping: overloop, 3 grote slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkasten, badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (waarvan 1 met veel bergruimte) en een donkere kamer. Boven de slaapkamers is een hoge vliering, geschikt te maken tot een extra bergzolder.

Dit bijzondere huis maakt deel uit van één van de mooiste ensembles van dubbele woningen in de gemeente Baarn en is in 1931 ontworpen door architect G.J. Rutgers uit Amsterdam. Het complex bestaat uit een vijftal dubbele woningen, gebouwd volgens 3 typen. (Monumenten Inventarisatie Provincie Utrecht). Er is de status van gemeentelijk monument aan deze villa’s toegekend.

De woonoppervlakte is 189 m2 en de inhoud bijna 750 m3. Door de mooie originele kenmerken, zoals de roedeverdeling in de ramen, brede overstekken, prachtig uitgevoerd timmerwerk, handvorm baksteen, vraagt de binnenzijde om een zorgzame renovatie, waardoor er wederom een fantastisch royaal gezinshuis gaat ontstaan, dat gelegen is op een mooie en gewilde locatie in Baarn!

Specificaties

  • Adres: Torenlaan 34, Baarn
  • Bouwjaar: 1931
  • Woonoppervlakte: 189
  • Inhoud: 749
  • Aantal kamers: 7
  • Aantal badkamers: 1
  • Brochure: Download
  • Youtube:

get('twitter')) == 1) { ?>

Social Media

Close

Bezoek ons ook op: